Lac_baignade_5

Geniet van een vakantie in het hart van de natuur

Faciliteiten en diensten

Een binnen- én buitenzwembad

Het binnenzwembad is elke dag open van 6 april t/m t/m 2 november 2019. Er heerst een aangename temperatuur van 29 °C en het zwembad is uitgerust met een bubbelbad en jetstream.

De zwemvijver is elke dag open van 8 juni t/m 15 september 2019. Het water van de vijver is verwarmd, er is een zandstrand en de kinderen kunnen zich uitleven op verschillende speeltoestellen.

Meer info over de zwembaden van Le Domaine du Pré

Speeltuinen

In Le Domaine du Pré hebben kinderen het hele jaar door vrije toegang tot twee speeltuinen.

Sportieve activiteiten

Wat is er leuker dan sporten in de natuur? Je kunt het hele jaar door gebruikmaken van het sportterrein, de jeu-de-boulesbaan en de fitnessruimte.

Via onze partner huur je gemakkelijk een fiets t/m 28 september 2019. Voor meer informatie over prijzen kun je terecht aan de receptie van het vakantiepark.

Ticketverkoop

Het ticketbureau aan de receptievan het vakantiepark helpt je met je reserveringen.

Reserveer moeiteloos excursies in de Vendée en haal de tickets af aan de receptie.

Het ticketbureau heeft voordelige tarieven voor visvergunningen, de veerboot naar Île d'Yeu en het Grand Park en de voorstellingen Cinéscénie van Le Puy du Fou.

http://www.domainedupre.com/activites-animations/la-billeterie/

Nuttige info

Op bestelling brengt een warme bakker elke ochtend vers brood en croissants (van 6 april t/m 28 september 2019). Vuile was? De wasserette is geopend.

Tijdens de schoolvakanties biedt Le Domaine du Pré ook hoteldiensten aan (bedden opmaken, handdoeken vervangen, dagelijkse schoonmaak). Vraag meer informatie bij het reserveren.