animations

Geniet van een vakantie in het hart van de natuur

Sport en recreatie

Calin Ca-ânes

La Chapelle-Hermier (op 50 meter!) - Link naar de pagina
Calin Ca-ânes op slechts 50 meter van het vakantiepark, organiseert tochten op de ezel in de schaduwrijke omgeving van het meer.
Sta vooral even stil bij de witte Ierse veulentjes, die laten zich heel graag knuffelen!

Le Grand Défi

Saint-Julien-des-Landes (op 5 minuten) - Link naar de pagina
Le Grand Défi heeft activiteiten voor het hele gezin: een klimbos met een enorme tokkelbaan over de vijvers (toegankelijk voor kinderen vanaf 2 jaar), verschillende speltypes paintball (toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar), ritjes op een pony, een oriëntatieloop ...

Cano' Evasion

Landevieille (op 5 minuten)
Cano'Evasion ligt recht tegenover het vakantiepark op de linkeroever van het meer. Je kunt er kano's, kajaks, waterfietsen en visgerei huren. Maak ook eens een tochtje met de kano op de rivieren de Jaunay en de Vie!

Golfclub Blue Green Les Fontenelles

L'Aiguillon-sur-Vie (op 5 minuten) - Link naar de pagina
Deze golfclub staat bekend om de uitgebreide trainingsfaciliteiten. De aangename golfbaan strekt zich uit over meer dan 6 kilometer en is uitgerust met waterpartijen, zeedennen en eiken. Golfbaan 18 holes, 25 afslagplaatsen, een pitching green en een putting green

West Aventure

Saint-Révérend (op 10 minuten) - Link naar de pagina
Op zoek naar sensatie? West Aventure organiseert avontuurlijke ritten op een quad over de holle wegen van de streek, helemaal tot aan de oevers van het Meer van Jaunay! Of maak je liever een snelle rit op een kartingcircuit? Of gooi je in een onvergetelijk paintballgevecht!

Vélo Rail

Commequiers (op 20 minuten) - Link naar de pagina
Maak een uitstapje met een draisine, een spoorfiets voor 2 tot 4 personen waarmee je van de mooie omgeving geniet aan 10 km/u. Ontdek de unieke flora, steek de Vie over, bezoek het oude station van Saint-Maixent-sur-Vie, neem een lange picknickpauze ...

Zoo des Sables

Les Sables-d'Olonne (op 30 minuten) - Link naar de pagina
Een ecologische dierentuin-aan-zee. Geniet van de weelderige vegetatie terwijl je langs roofdieren, apen, giraffen en reptielen wandelt ... Een ideaal uitstapje met kinderen!

L'Île aux Jeux

Challans (op 30 minuten) - Link naar de pagina
Is het slecht weer? Ga naar L'Île aux Jeux! 800m² indoor speelplezier, het hele jaar door. Je kinderen leven zich uit op opblaasbare speeltoestellen, klim- en klautercombinaties en trampolines. Er is ook een ballenbad en aparte speelruimte voor de allerkleinsten, driewielers, een bar, tafelvoetbal en gratis wifi.