infos-pratiques

Geniet van een vakantie in het hart van de natuur

Le Domaine du Pré

Genieten van de natuur in de Vendée

Het vakantiepark Le Domaine du Pré is met respect voor de natuur aaangelegd op een toplocatie midden in een beschermd natuurgebied.

Je komt er tot rust in een groene oase op 15 minuten van het strand.

Geschiedenis van het vakantiepark

Sinds 2011 ontvangt Le Domaine du Pré in La Chapelle-Hermier zijn gasten in een ontspannende omgeving waar ze in alle rust kunnen genieten van hun vakantie. Het gevarieerde aanbod aan faciliteiten leverde Le Domaine du Pré onmiddellijk vier sterren op. Dit vakantiepark midden in de natuur beschikt over 70 cottages met pannendak die elk op een ruim perceel met bomen staan.

In Le Domaine du Pré genieten vakantiegangers uit heel Europa van de Atlantische kust.

Milieu

Respect voor de natuur

Le Domaine du Pré ligt midden in een beschermd natuurgebied, op 15 km van het strand van Saint-Gilles-Croix-de-Vie en op 300 meter van het Meer van Jaunay (114 hectare). Omdat dit meer een belangrijke bron is voor de productie van drinkwater heeft Le Domaine du Pré gekozen voor een milieuvriendelijke installatie (natuurlijke zuiveringsinstallatie, regenwaterbekkens). Bovendien zijn alle accommodaties energiezuinig ingericht (ecologische isolatie met houtwol, verlichting met spaarlampen). Le Domaine du Pré is de ideale plek voor een groene vakantie midden in de prachtige natuur van de Vendée.

Ruim en comfortabel

Onze accommodaties staan op een terrein van 12 hectare en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn geschikt voor 1 tot 6 personen en hebben elk een perceel tot 300 m² zodat je in alle rust kunt genieten van een ontspannende vakantie.

Je kunt bovendien gebruikmaken van eersteklas faciliteiten zoals een zwemvijver met zandstrand, een binnenzwembad, een fitnessruimte en een sportterrein.